Met de camper op weg naar de mooiste golfbanen

Over Camper & Golf

Sinds jaar en dag gaan wij met de camper op vakantie. Vanaf 2004 nemen we steevast onze golfspullen mee. Qua route rijden we in principe van golfbaan naar golfbaan. Uiteraard letten we bij het uitstippelen van de route ook op de aantrekkelijkheid van de bestemmingen, de gevarieerdheid van het landschap etc. Maar dat is meestal niet de eerste prioriteit.

Inmiddels zijn we op talloze plaatsen geweest. Van Zweden tot Italië: van Oost Europa tot Lands-End in Engeland en in de USA hebben we van Chicago tot San Francisco, (grofweg de route-66 volgend) in elke staat – dat zijn er zeven – minstens één keer gegolfd.

Het leek ons leuk deze belevenissen online te zetten. Misschien hebben andere liefhebbers iets aan deze verhalen, tips en adressen. Deze gaan dan, zoals in het begin aangegeven, vooral over het golfen en wat minder over de toeristische hot spots.

Daar waar dat zinvol is hebben we weblinks toegevoegd, bijvoorbeeld van bezochte banen, de greenfee-aanbiedingen, camperplaatsen en eventuele campings.

Veel plezier!

Hans & Mientje van den Bosch
Asten, Nederland

  1. Irene Reiziger

    Ha Hans en Mientje, even een compliment geven, wat een leuke informatieve site hebben jullie opgezet, precies waar we naar op zoek zijn. We hebben net een camper gekocht en ons doel is ook zo ongeveer van baan naar baan rijden, dus ik lees al jullie reizen.
    Ik ben er heel blij mee, als ik nog een tip mag geven is het wellicht handig om indicatie van aantal kms erbij te zetten?

    Vele mooie reizen nog toegewenst! Als wij er een hebben gemaakt anders dan die van jullie dan zal ik hem doorsturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén